Lennie Norman – En Gubbes Skrattfest genom Tiderna!

Utforska Lennie Norman – Best of Gubbvarning Live!

Ta del av en enastående resa genom Lennie Normans imponerande karriär, från hans musikaliska rötter till att bli en av Sveriges mest hyllade stand-up komiker. Med den kommande föreställningen ”Best of – Gubbvarning Live” blir det en magisk kväll fylld av skratt och nostalgi. Här är allt du behöver veta:

Gubbvarning Live – En Unik Erfarenhet

”Gubbvarning Live” har blivit en sensation i Sveriges stand-up-historia, och turnén har charmat publik från norr till söder. Med över 200 föreställningar och mer än 50 000 sålda biljetter, är det tydligt att Lennie Norman levererar en unik och omtyckt show. ”Best of – Gubbvarning Live” är den sista turnén, vilket gör varje framträdande till en extraordinär upplevelse.

En Legendarisk Karriär

Lennie Norman, även känd som stand-upens gudfader, har varit en vital kraft inom svensk underhållning i över 35 år. Från hans musikaliska äventyr med popgruppen Road Workers på 60-talet till att bli basist i Charlie Norman Show med Frida Lyngstad, har Lennie präglat scenen. 1989 tog han steget in i stand-up-världen och genombrottet var snabbt. Över hundra direktsända ”Måndagsklubben” med Claes Malmberg på 90-talet etablerade honom ytterligare som en ikon inom humor.

Gubbvarning – Böckerna som Erövrade

Lennie Norman nådde bokhyllorna med humorböckerna ”GUBBVARNING” (2011) och ”Mera Gubbvarning” (2013), vilka har sålt över 70 000 exemplar. Med dessa böcker och den efterföljande ”Gubbvarning Live” turnén, lyckades Lennie ta humor från sidorna till scenen och göra den tillgänglig för en ännu större publik.

”Best of – Gubbvarning Live” – En Avskedsturné i Stil

Föreställningen ”Best of – Gubbvarning Live” är en hyllning till Lennies enastående karriär och ger publiken det allra bästa ur de båda Gubbvarning-showerna. Med 35 år som stand-up komiker och 55 år i underhållningsbranschen bjuder Lennie Norman in till en jubileumskväll där skratten står i fokus och där inget ämne är för heligt för att skämta om.

Lennie Norman – En Gubbes Funderingar

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. ”Gubbvarning Live” är inte bara ett farväl utan en tidlös skrattfest och ett unikt tillfälle att få ta del av Lennie Normans karakteristiska humor.

En Sista Chans att Skratta med Lennie Norman

Missa inte chansen att vara en del av denna historiska avskedsturné. ”Best of – Gubbvarning Live” är en sista hälsning från Lennie Norman till fans och stand-up-älskare över hela landet.

Lennie Norman _

Information om Lennie Norman _

Hemsida: