Ludde Samuelsson: En Ståupp-Stjärna att räkna med

När till och med Johan Glans ger beröm åt Ludde Samuelssons ståuppföreställningar vet du att du har något riktigt roligt framför dig!

Med en oemotståndlig entusiasm vänder Ludde Samuelsson från Malmö upp och ner på världen med sina vassa observationer och sin unika humor. Trots sina unga 23 år har Ludde varit en stapel i Sveriges ståuppscener sedan 2007, fått fulla hus att skratta med sin soloföreställning ”Här kommer Lilla Ludde – Ho Ho Yeah Yeah” och bidragit till SVT:s underhållningsprogram ”Robins”.

En Mästare på StandUp

Ludde klev in i standupvärlden redan vid 17 års ålder och har sedan dess levererat skratt och glädje på scener över hela landet, inklusive Big Ben Standup och andra etablerade scener som Ståupp Stockholm och RAW Comedy Club. Med sitt glada humör och skickliga framförande tar Ludde med publiken på en resa genom sina tankar och känslor, och det finns inget ämne som är för svårt eller för känsligt för honom att ta itu med.

Från Ståuppscenen till Radioprogrammen

Utöver sin ståuppkarriär har Ludde engagerat sig i humorproduktioner för både radio och TV. Han har bidragit med manus till populära program som Svenska Nyheter och Robins, spridit skratt i Kvällspasset i P4 och till och med skapat de listiga och roliga frågorna till Ring så spelar vi. Som medgrundare av humorsajten Magasinet Nisch och som värd för Stjärnskrigspodden visar Ludde att han är en sann mästare inom humorvärlden.

För en oförglömlig kväll fylld med skratt och underhållning, missa inte chansen att se Ludde Samuelsson live på Big Ben Standup och andra scener runt om i landet!

Ludde Samuelsson

Information om Ludde Samuelsson

Hemsida: