Magnus Betner – En svensk ståuppkomiker i världsklass och en pionjär inom stand up-industrin i Sverige

Magnus Betner, en svensk ståuppkomiker, är en av Sveriges komiker i världsklass. Hans unika stil och plats vid leverans har gjort honom till en av våra bästa komiker, och han har erbjudit våra bästa komiker möjligheten att uppträda tillsammans med honom. Han har gjort tre komedispecialer i Sverige som har fått några av de bästa komedierna som finns. Han är också känd för att vara en del av gruppen som utvecklade stand up-industrin i Sverige, med en lysande lokal för uppträdanden i Stockholm. Han har drivit stand up-branschen i Sverige framåt i över 25 år och hans eget tv-program blev en stor succé.

Magnus Betners politiska humor får folk att tänka till

Magnus Betner är en politisk specialkomiker, som håller på med komiker och har gjort komiker över hela världen. Han åker ofta på komediturnéer i sitt hemland, samt mindre länder som Finland, Estland och Litauen. Betner genomförde nyligen en rundtur i Tallinn, en stad i sitt hemland Sverige. Under denna turné diskuterade han politiska ämnen som historiken för sin egen regering i Sverige. Hans komedistil beskrivs ofta som ”politiskt tänkande”, där han använder humor för att öka medvetenheten om olika frågor och aktuella händelser runt om i världen. Han har också uppträtt på Edinburgh Fringe Festival många gånger och har hyllats för sin ”skarpa kvickhet” som talar om politiska frågor utan att bli för seriös eller för predikant. Han är också känd för att ta sig an mer seriösa ämnen som immigration och mänskliga rättigheter med ett komiskt förhållningssätt som håller människor intresserade av konversationen.

Magnus Betner – en prisbelönt ståuppkomiker och storstjärna i Sverige

Magnus Betner är en prisbelönt svensk komiker och en av de mest kända ståuppkomikerna i Sverige. Han vann Svenska Stand Up-galan 2013 och har varit en regelbunden artist på komediklubbar över hela Sverige. Hans stil har jämförts med legendariska komiker som Lenny Bruce, Bill Hicks och George Carlin. På Edinburgh Festival Fringe 2020 fick han mestadels fyrstjärniga recensioner för sin show, vilket cementerade honom som en stor stjärna i komedikretsar. Betners unika och ojämförliga huvudperson har också gjort honom till en publiksuccé på Edinburgh Festival efter hans framgångsrika körning där. Hans politiskt engelsktalande set har gjort honom till vår främsta headliner på många festivaler runt om i Sverige.

En samhällskritiker med 30 års erfarenhet inom komedi och tv

Magnus Betner är en svensk ståuppkomiker född i Stockholm. Född som Magnus Lennarth Betner född Bergman, han har varit komiker och samhällskritiker i över 30 år, samt tv-värd och kritiker. Hans material bygger ofta på potentialen i skrikande yrkesämnen som politik och aktuella frågor. Även hustrun Susanne Betner jobbar inom tv, medan sonen Lennarth Betner är skådespelare. Som komiker kretsar Betners material ofta kring livet för en vanlig hemmafru eller make som hanterar vardagliga svårigheter.

 

Magnus Betnér

Information om Magnus Betnér

Hemsida: https://www.magnusbetner.com/