Malin Appeltofft – Mästaren på Scenen och i Livet

Stig in i Malin Appeltoffts mångsidiga värld, där skratt och insikt går hand i hand. Malin är inte bara en mästare på scenen utan också i livets alla skeenden. Med en imponerande bakgrund som sångerska, showartist, lärare, dramapedagog och coach har Malin erövrat både luften och scenen med sitt unika och komiska grepp.

Mamma, Lärare, Och Allt Däremellan

Som trebarnsmamma har Malin en unik förmåga att kasta ljus över föräldraskapets alla sidor och vardagens komik. Genom att skämtsamt utforska de oglamorösa ögonblicken i gifta parens liv och ta upp det åldrande temat, tar Malin publiken med på en resa genom de komiska nyanserna i tillvaron. Hon går även djupare och diskuterar viktiga ämnen som att ta plats som kvinna i det offentliga rummet, utmanar snäva normer med självironi och skarpa iakttagelser.

Föreställningen: ”Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig”

Malin Appeltofft erbjuder inte bara skratt utan även tankeväckande underhållning genom sin föreställning ”Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig”. Med en grund i humor och snabba associationer skapar hon unika möten med publiken, där varje framträdande blir en oförglömlig upplevelse.

Podcasten ”Äktenskapet”

Tillsammans med sin man, Tobias Aspelin, delar Malin sina insikter om äktenskapet i podcasten med samma namn. Här får lyssnarna en inblick i deras liv och en humoristisk tolkning av vardagens utmaningar.

Möt Malin Appeltofft på BigBenStandUp

Låt dig svepas iväg av Malins närvaro, skarpa iakttagelser och förmåga att omvandla vardagliga ögonblick till komisk guld. Hon är en stjärna på scenen och en komiker som verkligen vet hur man skapar ett festklimat i vilken miljö som helst.

Stand-up när den är som bäst

Malin Appeltofft är inte bara en erfaren komiker och konferencier utan även en utbildad lärare och diplomerad coach, insatt i skolfrågor. Med sina egna standup comedy-föreställningar skapar Malin en unik och levande upplevelse, där hon anpassar sitt material efter önskemål och dagsaktuella spaningar. Hennes rappa publiksnack och improvisation i stunden skapar en atmosfär där alla känner sig inbjudna.

Berörande och Komiskt

Malin lyfter fram både små och stora frågor och finner skrattretande inslag i det mesta i tillvaron. Genom självironi, skarpa iakttagelser och närvaro tar hon sig an uppdrag och skräddarsyr upplägg och innehåll efter önskemål och sammanhang. Malin Appeltofft – en mästare på scenen och i livet!

Malin Appeltofft

Information om Malin Appeltofft

Hemsida: https://malinappeltofft.wordpress.com/