Malin Jakobsson: Västerbottnisk Tragikomik i Perfekt Harmoni

Välkommen till en värld av rimmad västerbottnisk humor, där Malin Jakobsson skapar en unik föreställning som förenar buskis, stand-up, poesi och visa. Det är ingen vanlig komik – det är Tragibuskis på vers. Med ibland sällskap av Snuskorkestern, bjuder Malin på en oförglömlig mix av dråpliga sånger och skrattframkallande vardagsskildringar.

Tragibuskis på Vers: Ett Oemotståndligt Skrattäventyr

Malin Jakobsson, född och uppvuxen i Vindeln i Västerbotten, har gjort humor till sitt konstnärliga uttryck. Genom sina rimmade berättelser tar hon oss med på en resa genom ämnen som prestationsångest, åldersnoja och kärleksproblem. Med en bittert rolig Arne Anka-figur i klänning och bisarrt kroppsspråk blir hon en seriefigur i verkligheten.

Malin Jakobsson: Humorens Förebild och Varnande Exempel

Malins ambition sträcker sig bortom att bara vara en komiker – hon vill vara en förebild och ett varnande exempel. Genom att dela med sig av sina pinsamheter och dumheter blir hon den humoristiska följeslagaren som bär ditt lidande och misslyckanden på sina axlar. Cyniskt, bittert, naket, och fantastiskt roligt – Malin Jakobsson är allt detta och mer.

Från Talang till Tragikomikens Mästare

Malin har varit semifinalist i TV4:s Talang och har skördat framgångar med enmansshowen ”19 i 20 år” på olika scener i Stockholm, Umeå och Reginateatern i Uppsala. Som en av drivkrafterna bakom humorsajten Kuttan Blues och med en mångsidig bakgrund inom teater, barnprogram och journalistik, är Malin Jakobsson en humoristisk kraft att räkna med.

Upptäck Västerbottenskomikern Malin Jakobsson Live!

För en kväll fylld av unik västerbottnisk humor, där skratt och värme går hand i hand, boka Malin Jakobsson. Upplev hennes Tragibuskis på vers och låt dig svepas med i en komisk symfoni av livets absurditeter och vardagsdilemman. En kväll med Malin Jakobsson är inte bara underhållning – det är en minnesvärd resa in i humor och värme!

Malin Jakobsson _

Information om Malin Jakobsson _

Hemsida: https://www.instagram.com/grispojken/