Marcus Johansson – Den Snedvridne Skämtaren

Marcus Johansson, grundare av den prisbelönta klubben Oslipat, är en komiker som bär på en unik charm och ett snett leende som avslöjar att han säger det du själv inte vågar tänka. Med en ungdomlig svårmod som genomsyrar hans humor, skapar han en balans mellan lekfullhet och en djupare klangbotten av cynism.

Oslipat: Humorklubben Med Kant

Tillsammans med sin partner in crime, Fritte Fritzson, har Marcus varit en drivande kraft bakom humorklubben Oslipat sedan 2006. Oslipat har inte bara erövrat flera orter utan har också mottagit erkännande och priser för sin unika approach till humor. Klubben är känt för att bryta gränser och erbjuda en plattform för komiker att utforska det okonventionella.

Konferencierer På Svenska Standupgalan

Marcus och Fritte har inte bara utmärkt sig som komiker på klubbnivå utan har också agerat som framstående konferencierer på Svenska Standupgalan, där de har delat med sig av sin skarpa humor och bidragit till evenemangets framgång 2008 och 2009. Sedan 2014 har de också arrangerat denna prestigefyllda gala, vilket ytterligare cementerar deras inflytande inom stand-up scenen.

En Sprakande Stjärna På Oslipat

Marcus Johansson är inte bara en komiker, utan en förebild för en ny generation humorister. Hans förmåga att blanda lekfullhet med djupare teman gör honom till en enastående skämtare som vågar säga det som andra bara tänker. Upplev Marcus Johansson på Oslipat och låt dig svepas iväg av hans unika och snedvridna perspektiv på världen. En sprakande stjärna på den svenska stand-up himlen!

Marcus Johansson

Information om Marcus Johansson

Hemsida: https://www.instagram.com/ledaren_marcus/?hl=sv