ChatGPT

Marcus Palm – Mästaren på Skämtets Scen

Steg in i världen av humor och skratt med Marcus Palm, en ståuppveteran sedan 1997 och mästare på att föra samman komik, film, och TV. Med över 1000 minnesvärda framträdanden och en karriär som sträcker sig över årtionden är Marcus Palm en av Sveriges mest omtyckta komiker.

Mångsidig inom Film och TV

Marcus Palm har inte bara erövrat stand-up scenen utan har också gjort sitt avtryck på film och TV. Från nyckelroller i TV-serier som ”Mäklarna” och ”Hjälp” till att vara en av hjärnorna bakom TV-succén ”DUBBAT,” har Marcus visat upp sin imponerande bredd som komiker. Redan år 2000 gjorde han sin biodebut i thrillern ”Det okända,” och sedan dess har han fortsatt att leverera kvalitet och underhållning.

Ständigt Närvarande på Scenen

Med scener i hela landet som sin lekplats har Marcus Palm blivit synonymt med skratt och högkvalitativ underhållning. Hans närvaro på scen har gjort honom till en eftertraktad komiker och en av de mest respekterade namnen inom svensk stand-up.

Födelsedagskomiker – En Unik Upplevelse

Marcus erbjuder en unik tjänst som födelsedagskomiker, där han specialskriver ett manus dedikerat till födelsedagsbarnet och dess gäster. Genom att förhöra sig med de inblandade skapar han en show som blir en minnesvärd och personlig överraskning på födelsedagsfesten.

Bröllopskomiker – Kärlek och Skratt i Fokus

Gör bröllopet oförglömligt med Marcus som bröllopskomiker. Efter att ha fått insikter om brudparet och deras resa skapar han en specialdesignad show eller toastmastring som fokuserar på kärleksparet och deras unika historia.

Klassisk Stand-up – Skräddarsydd Underhållning

Marcus Palm behärskar konsten att leverera klassisk stand-up med en personlig touch. Även om han har specialiserat sig på att skriva manus kring festens huvudpersoner kan han också erbjuda en mer traditionell stand-up show som fortfarande känns intim och personlig.

Känd från TV – En Komiker med Erfarenhet

Med över 2000 föreställningar sedan 1997 och medverkan i flera TV-serier och shower har Marcus Palm utvecklat ett unikt koncept där han skräddarsyr manus efter den specifika showen. Han har etablerat sig som en av de mest bokade komikerna för både privatfester och företag.

Marcus Palm

Information om Marcus Palm

Hemsida: https://www.marcuspalm.com/