Marika Carlsson – Skrattets Stjärna

Möt Marika Carlsson, en av Sveriges mest lysande komiska talanger som personifierar det bländvita leendet i en kropp. Hennes charm och humor sprider sig snabbare än fågelinfluensan, och hon har cementerat sin plats som en av landets mest framstående komiker.

En Mångfacetterad Professionell

Marika Carlsson är mer än bara en komiker; hon är en smart, charmig och utmanande underhållare som alltid levererar på toppnivå. Hennes professionella dedikation har belönats med utmärkelsen ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” vid Svenska Standupgalan – inte en, utan två gånger.

Från Ståuppscenen till Stora Scener

Med många framstående framträdanden i humorprogram som ”Bäst i Test” på SVT och som programledare för QX-Galan och Melodifestivalen 2019 har Marika visat sin bredd som artist. Hon har även charmat lyssnare i radioprogrammet ”Marika i P4” och delat sina tankar i sitt sommarprat på P1.

En Folkkär Författare

Som om inte det vore nog, har Marika Carlsson tagit steget in i författarvärlden med självbiografin ”Såna som du ska inte va här,” som belönades med priset ”Årets bok” på QX-galan 2019. En berättelse som speglar hennes unika röst och berörande livsberättelse.

En Komiker med Soloshower i Världsklass

Med två kritikerrosade soloshower, ”Jag är Gud” och ”En negers uppväxt,” har Marika erövrat Sverige med sina föreställningar. Den senare finns till och med att strömma på Netflix, vilket gör hennes humor tillgänglig för en global publik.

Föreläsare och Konferencier

Utöver att roa på ståuppscenen är Marika en efterfrågad föreläsare och konferencier. Hon har lett evenemang som DN-galan, Volvo Ocean Race och flera jubileum och temadagar, och hennes närvaro på scen förgyller varje tillfälle.

Marika Carlsson – där humor, charm och professionalitet möts för att skapa minnesvärda stunder för alla som har äran att vara en del av hennes publik.

Marika Carlsson

Information om Marika Carlsson

Hemsida: https://marikacarlsson.com/