Martin Johansson – Mästaren av Humor och Underhållning

Möt Martin Johansson, en hyllad underhållare med ett svart bälte i humor. Med rötterna i den pulserande Göteborgs-scenen har Martin gjort sig omtyckt på Sveriges standupscener och bortom. Hans mångsidighet sträcker sig från att vara ståuppkomiker på etablerade scener som Norra Brunn, Gasta och Mack till att förhöja atmosfären på företagsevent med allsång, musikquiz och skratt.

En Unik Röst från Göteborg

Martin är inte bara en komiker utan även en frisk fläkt som sprider glädje och skratt. Han har stöttat några av Sveriges mest framstående ståuppkomiker och har en förmåga att förena finurlig humor med vardagliga igenkännande skämt om sin egen uppväxt som adopterad i Sverige.

Glädje och Trygghet på Scenen

Med en framtoning som präglas av snällhet och en konstant glimt i ögat skapar Martin en härlig atmosfär på scen. Hans positiva energi och trygga scennärvaro, tillsammans med en träffsäker tajming, lockar publiken till många skratt.

Mästaren som Konferencier

Som konferencier, vare sig det är på hans egna standupklubbar eller på företagsevent, är Martin en trygg och välkomnande glädjespridare. Hans engagemang och flexibilitet gör honom till en uppskattad och professionell värd för olika tillfällen.

Blandade Uppdrag och Nöjda Kunder

Martin har levererat proffsig, avslappnad och humoristisk underhållning för olika evenemang. Hisingens Cykelklubb tackar Martin för en minnesvärd och välorganiserad guidning genom deras klubbfest, där hans fingertoppskänsla och engagemang gjorde kvällen utomordentlig.

Boka Martin Johansson för en oförglömlig stund fylld av skratt och glädje. Han tar gärna ton utanför karaokens skyddsnät och lämnar alltid ett varaktigt intryck på sin publik.

Martin Johansson

Information om Martin Johansson

Hemsida: https://komikernmartin.com/