Messiha Hallberg: Den Smartaste och Vassaste av Dem Alla

Messiha Hallberg – Komikern Som Utmanar och Förnyar

Messiha Hallberg är inte bara en komiker utan en nydanare inom svensk humor. Född ur journalistiken, gjorde han sin entré i stand-up comedy under pappaledigheten 2009 och på mindre än ett år etablerade han sig som ett av de hetaste namnen på den svenska humorscenen. Hans stigande popularitet har manifesterats i program som ”Parlamentet,” ”Finaste Familjen,” ”Roast på Berns,” och ”RAW Comedy Club.” Under våren 2023 tog han även över som programledare för ”Svenska Nyheter” på SVT.

En Unik Stil och Provokativt Humor

Messihas stil är enastående och provocerande. Hans sylvassa skämt och svart satir, kryddat med inslag av absurdism, ger publiken en helt ny syn på vardagliga saker. Han utmanar gärna normer och driver med sig själv, sitt utseende och Stockholms överklass. År 2017 belönades han som bästa manliga komiker vid Svenska Stand up-galan, och 2011 fick han utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk stand-up på bara två år i branschen.

Kritikerrosad och Publikfavorit

Messiha Hallberg har inte bara vunnit hjärtan hos publiken utan även hyllats av kritiker. ”Bäst är Messiha Hallbergs stekarfigurs lågmälda, spetsiga drift med överklassen,” skriver Anna Norling från Arbetarbladet. Thomas Björling från Sundsvalls Tidning uttrycker det som ”Messiha Hallberg glänste mest av alla deltagare. Helt lysande!”

Messiha Hallberg på Big Ben Stand Up

När Messiha Hallberg intar scenen på Big Ben Stand Up testar han ständigt nya idéer på sitt oförvägna vis. Efter över 15 år i branschen fortsätter han att överraska och förnya sin komiska repertoar. Hans hårdslående och absurdistiska stil, kryddad med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder, har gjort honom till nästa generations komiker enligt DN.

The Daily Messiha och Podcast-Gästspel

Messiha Hallberg når även sina fans genom den egna podcasten ”The Daily Messiha” och som gäst i populära poddar som ”Alla mina kamrater” och ”Till slut kommer någon att skratta.” Han är en humoristisk kraft att räkna med och en av de mest spännande och vassa komikerna som Sverige har att erbjuda.

Välkomna till Big Ben Stand Up för ett möte med Messiha Hallberg eller någon annan komiker gör humor till konst och provokation blir till skratt!

Messiah Hallberg

Information om Messiah Hallberg

Hemsida: https://www.messiahhallberg.se/start/