Mikael Koppelman: Humorgeniet från Danderyd som Erövrar Sverige

Mikael Koppelman, född 1971, är mycket mer än bara en ståuppkomiker – han är ett humorfenomen som bjuder på en intelligent och tankeväckande show. Vägen från Danderyd till den kulturella hjärtat på Södermalm i Stockholm har präglat inte bara hans personlighet utan även hans unika komiska stil.

En Resa Genom Humorlandskapet

Mikael gjorde sin entré på ståuppscenen hösten 1999 på Teatrix och har sedan dess varit en konstant kraft inom svensk komedi. Efter en tillfällig paus återvände han starkt på Norra Brunn hösten 2000, och det är här han ofta bjuder publiken på humor av högsta kaliber.

Mikael Koppelmans Komiska Universum

I en värld där intelligent humor möter subtilitet, skapar Mikael Koppelman en unik upplevelse för sin publik. Han skämtar om sambandet mellan kommunism och alkoholism, och inget ämne är för ovanligt – inte ens de komiska konsekvenserna av fulla sniglar som återvänder hem från krogen. Genom sina berättelser avslöjar han även mörka sanningar om sin uppväxt i Danderyd, inklusive det annorlunda firandet av 1 maj.

En Mångfacetterad Konstnär

Inte bara komiker, Mikael Koppelman har en bakgrund som jurist och skribent med fokus på bank och finans. Han har lämnat ett avtryck som manusförfattare och skådespelare i ”Stand-up Comedy, den nakna sanningen” på Rosenlundsteatern. Dessutom har han deltagit i genuin arbetarteater och flera studentspex, vilket breddar hans konstnärliga uttryck.

Njut av Mikael Koppelman Live på BigBenStandUp

För en oförglömlig kväll fylld av skratt och intelligens, missa inte Mikael Koppelman när han står på scenen på BigBenStandUp. Upplev en humoristisk resa genom ämnen du aldrig visste kunde vara så roliga. Välkommen till Mikael Koppelmans komiska universum!

Mikael Koppelman

Information om Mikael Koppelman

Hemsida: https://www.koppelman.se/