En Amerikansk Syn på Svensk Humor – Boka Milad för en Oförglömliga Kväll!

Välkommen till en värld av skratt och underhållning! Sedan 2015 har jag, med skarpa ögon och en amerikansk syn på den svenska kulturen, förtrollat publiken på företag, krogar och privata fester med mina stå-upp shower. Jag har stått på några av Sveriges mest prestigefyllda komikerscener som Norra Brunn och Stockholm Star Stand Up, och nu har du chansen att boka Miladför ditt event!

Skrattets Kraft

Ett gott skratt förlänger inte bara livet utan ger oss också möjligheten att se livet från en annan vinkel. Genom genomtänkta manus och en förmåga att improvisera har jag skapat stunder av glädje och skratt där folk minst väntar det.

Sverige på Amerikanska

Med min amerikanska syn på den svenska kulturens små nyanser har jag med skratt fått svenskarna att se på sig själva i ett nytt ljus. Efter att ha upplevt min show kommer du inte längre att vänta på bussen som tidigare, och de svenska klassiska filmerna kommer att få en helt ny betydelse. Eftersom jag själv har flyttat från USA till Sverige, har jag inte bara kunnat detaljstudera det nya landets nyanser utan också reflekterat över mitt gamla hemland. Många av mina shower berör just dessa ämnen och får publiken att se på amerikaner och sig själva på ett nytt och roligt sätt.

Kom till BigBenStandUp för en Oförglömlig Kväll!

Om du vill skapa en oförglömlig kväll fylld med skratt, igenkänning och personliga inslag, tveka inte att komma någon Torsdag när Milad håller i kvällen.. Jag ser fram emot att få skapa magi på ditt event och leverera en show som kommer att bli snackisen långt efter att skratten har tystnat!

Milad Parchami

Information om Milad Parchami

Hemsida: https://www.youtube.com/channel/UCBC5NLqi4SfeOmoqLTCDGkQ