Ola Söderholm – Mästaren av Satir och Politisk Ståuppkomik!

Välkomna till Ola Söderholms värld, där skarpsinnig politisk analys möter en knivskarp humor som får dig att skratta högt och tänka djupt! En av Sveriges främsta ståuppkomiker och satiriker, Ola Söderholm, bjuder in dig till en föreställning fylld av gapskratt och intelligent humor. Ola var en flitig besökare på Big Ben StandUp innan han flyttade till Skåne.

Politisk Ståuppkomik med Knivskarp Sävlighet

Ola Söderholm sticker ut som en mästare av politisk ståuppkomik, där inget ämne är för kontroversiellt eller komplicerat för att inte bli föremål för hans vassa betraktelser. Med sävlighet och skicklighet kastar han nytt ljus på invandrarföreställningar och levererar humor som både underhåller och provocerar. Ola Söderholm är inte bara en komiker – han är en politisk kommentator som använder skrattet som sitt främsta verktyg.

Upptäck Ola Söderholm

Missade du Ola Söderholms senaste succé, ”Könshumor & politisk analys!” ?   Det var Olas första soloshow och hans bästa. Biljetterna var eftertraktade men de som knep en plats fick en kväll fylld av intelligens och skratt. Ola Söderholm levererar inte bara ståuppkomik, han skapar en upplevelse där varje skämt är som en bit politisk satir att smälta och njuta av.

Bio: Från Luleå via Big Ben StandUp till Landets Skrattscener

Ola Söderholm, uppvuxen i Luleå, har vunnit prestigefulla priser som ”Årets Komikaze” 2007 och pris på Stand Up-Galan 2010. Med en imponerande karriär som sträcker sig över 12 år har han blivit en av Sveriges mest respekterade komiker. Utöver sitt arbete på scenen har Ola arbetat som manusförfattare och medverkat i flera TV-produktioner. Han är hjärnan bakom Sveriges största satirpodd, ”Lilla Drevet,” och en av de mest meriterade och omtyckta komikerna i landet. Men Ola får du chansen att både skratta och tänka så har det varit ända sedan Ola Söderholm startade på BigBenStandUp!

Ola Söderholm _

Information om Ola Söderholm _

Hemsida: