Patrik Larsson: En Mästare på Scen med Glimten i Ögat

Upplev Humorvärldens Veteran

Patrik Larsson är ingen nykomling inom humorvärlden; med över 20 års erfarenhet är han en sann mästare på scen. Med ett leende som skjuter iväg pillemariska skratt och en glimt i ögat levererar han en humorupplevelse utöver det vanliga. Med hundratals shower i ryggen skapar han snabbt en stämning full av roliga infallsvinklar, karaktärer och improvisation.

En Drivkraft inom Humorbranschen

Patrik Larsson är en central gestalt inom den svenska humorbranschen. Han är inte bara en framstående komiker utan även en begåvad manusförfattare och regissör. Hans stand-up är känd för att vara varm, oväntad och lite absurd, men alltid med den karakteristiska glimten i ögat.

Karsten Torebjer – En Galen Dans på Tv-skärmen

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic Medium, det galna danska mediumet som har charmat tv-publiken på SVT och TV4. Hans förmåga sträcker sig dock långt bortom detta. Han har medverkat i många andra tv-produktioner, inklusive Morgonsoffan, Cirkus Möller, Extra Extra, Raw Comedy, Stockholm Live, Bröderna Fluff, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan, Johan Falk, Familjen Rysberg, med mera.

Nominerad till Prisbelönt Humor

Patrik Larssons bidrag till svensk humor har inte gått obemärkt förbi. År 2015 blev han välförtjänt nominerad till ”Årets Manliga Komiker” på Standup-galan, en hyllning till hans enastående talang och bidrag till branschen.

Boka Patrik Larsson för en Unik och Minnesvärd Humorupplevelse

Patrik Larsson är mer än en komiker – han är en scenmästare som förvandlar varje framträdande till en minnesvärd och rolig upplevelse. Boka honom nu för en stänk av glädje, oväntad humor och en resa genom en värld där skrattet regerar och glimten i ögat är allt. Patrik Larsson – en mästare på att förgylla stunder med skratt!

Patrik Larsson Patrik är en skådespelare och komiker som har ägnat över 20 år åt humorbranschen. Mest känd för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Patrik bygger mycket av sin komik på alla sina olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Patrik Larsson

Information om Patrik Larsson

Hemsida: https://www.patriklarsson.com/