Pelle Helgesson: En Sprakande Stjärna på Komikerhimlen

Pelle Helgesson, en stjärna som snabbt stigit fram som en lysande talang inom komikerbranschen, blev nominerad som ”Årets Nykomling” år 2014 och har sedan dess cementerat sitt namn som en humoristisk kraft att räkna med.

Humor med Hjärta och Skratt

”Jag tycker att det är så svårt att se vilka som är homosexuella. Däremot gästerna på mitt jobb på O’Leary’s är så sjukt duktiga. Jag hade ingen aning om att de flesta domarna var bögar?”

Med en varm och skruvad humor tar Pelle Helgesson oss med på en resa genom sin vardag, porträtterar personer och händelser med en enorm igenkänningsfaktor och en härlig dos humor. Hans unika perspektiv som homosexuell man från Märsta skapar en färgstark och mångsidig komediupplevelse.

Dialekternas Mästare

Pelle är inte bara en mästare på att skapa skratt, utan han är också en ”dialekternas man”. Med sin kvicktänkthet och charmande närvaro på scenen skapar han en publiksnack som gör honom unik i Sverige. Hans breda register som komiker, skådespelare och programledare gör honom till en exceptionell och mångsidig talang.

Vinnare av Comedy Central Tävlingen

Pelle Helgesson har inte bara blivit nominerad som årets nykomling, utan han har också vunnit Comedy Central tävlingen ”Sveriges Roligaste Ansikte”. Hans förmåga att skapa skratt och få publiken att känna igen sig har gjort honom till en älskad komiker på den svenska scenen.

Pelle Helgesson: Mer än en Komiker

Pelle Helgesson är mer än bara en komiker – han är en underhållare som kan erbjuda en unik blandning av humor, mångsidighet och en oslagbar närvaro. Missa inte chansen att uppleva Pelle Helgesson live på scenen och låt dig förtrollas av en stjärna som fortsätter att lysa upp komikerhimlen!

Pelle Helgesson

Information om Pelle Helgesson

Hemsida: https://www.instagram.com/pellesnusk/?hl=sv