Petrina Solange – Skånsk Charm och Gränslös Humor

En Av Sveriges Främsta Komiker

Petrina Solange har cementerat sin plats som en av Sveriges främsta komiker de senaste åren. Med sin skånska charm och vassa skämt har hon erövrat scenen och publikens hjärtan. Hon belönades nyligen med det svenska humorpriset som ”Årets kvinnliga komiker” och har även vunnit samma kategori tre gånger på svenska stand up-galan. Hennes mångsidighet sträcker sig från TV-program som Parlamentet och Släng dig i brunnen till en soloföreställning på SVT med titeln ”Nu är jag här”.

PetrINA – Dubbelt Upp av Skratt och Skandal

Petrina Solange och Ina Lundström slår sina smutsiga påsar ihop för att leverera en standupshow utöver det vanliga. ”PetrINA” är en spektakulär föreställning där de prisbelönta komikerna tar publiken på en hisnande resa genom rövarhistorier och knivskarpa spaningar. Förvänta dig opassande asgarv och snortajta skämt när dessa två humorstjärnor delar scenen. Det lovas magisk stämning och ett tempo rakt ner i kaninhålet.

Humor med Hjärta och Skånsk Twang

Petrina Solanges förmåga att leverera skadeglada skämt, kryddat med skånsk twang och ett oskuldsfullt leende, har gjort henne till en favorit över hela landet. Hon vågar skämta om tabubelagda ämnen och har samtidigt hela publiken med sig. Utsedd till ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” tre gånger, Petrina är en komiker som inte bara utmanar utan också charmar.

”Nu är jag här” – Soloföreställningen

Petrina Solange är för närvarande ute på sin första soloturné med föreställningen ”Nu är jag här”. Med speglar och grova skämt tar hon publiken på en resa genom reflektioner kring könsroller, Skånes självförtroende, prostitution och aborter. Det är en föreställning fylld av skratt och intelligens, där Petrina delar med sig av sina unika perspektiv på vardagslivet.

Podcaster och TV-framträdanden

Utöver standup levererar Petrina Solange humor även genom sin podcast ”Måndag ståuppklubben Under Jord”. Hon har synts i populära TV-program som Släng dig i brunnen (SVT), Parlamentet (TV4) och den senaste säsongen av Bonusfamiljen på SVT. Med en imponerande karriär som sträcker sig över olika plattformar är Petrina en komiker som inte lämnar någon oberörd.

Petrina Solange för en Oförglömlig Kväll

Missa inte chansen att uppleva Petrina Solange live på scenen. Oavsett om det är ”PetrINA” med Ina Lundström eller soloföreställningen ”Nu är jag här”, kommer en kväll med Petrina att fyllas med skratt, skandal och en dos av skånsk charm.

Petrina Solange _

Information om Petrina Solange _

Hemsida: https://www.inaochpetrina.se/