Sebastian – Självkritisk Humor med Hjärta

Uppsalas Egen Stolthet i Stockholm

Sebastian, Uppsalas stolthet som har gjort Stockholm till sitt hem sedan 2016, är en ståuppkomiker som erövrar scenen med en unik självkritisk glimt i ögat. Genom att skämta om sitt eget utseende, skolans värld, nördkulturen och politiken bjuder Sebastian på en ståuppföreställning som är fylld av skratt och igenkänning.

Charmig och Avslappnad Stil

Sebastian charmar publiken med sin avslappnade stil och imponerande frekvens av skratt per minut. Hans förmåga att skämta på ett träffande sätt om sig själv och omvärlden gör honom till en omtyckt komiker på scenen. Han har delat scen med några av landets största komiker och bevisar gång på gång att han har det som krävs för att stå på egna ben.

Ett Bredare Spektrum av Underhållning

Sebastian levererar inte bara humor genom standup utan är också en mångsidig underhållare. Tillsammans med komikerkollegan Happy Hagman utforskar han trollkarlsvärlden på ett humoristiskt sätt i sin podcast om Harry Potter. Han är även en drivande kraft bakom West Side Comedy i Vällingby och aktivt bidrar till Stockholms humorliv.

Stor Potential Enligt Pantameras Humorstipendium

Sebastian har redan fångat uppmärksamheten hos Pantameras humorstipendiums jury, som ser en enorm potential i hans skämtkonst och klockrena timing. Med Sebastian på scen är skratt och underhållning alltid garanterad.

Sebastian – Självkritisk Humor med Hjärta

Välkomna till en föreställning där självkritisk humor möter hjärta och skapar minnesvärda stunder på scenen. Med Sebastian får ni en komiker som inte bara bjuder på skratt utan också på en genuin och hjärtlig upplevelse. Missa inte chansen att vara en del av en föreställning där skrattet aldrig tar slut!

Sebastian From

Information om Sebastian From

Hemsida: https://www.instagram.com/enriktigtbrapinne/