Simon ”Chippen” Svensson: Skaparen av Skratt och Satir

Upplev Simon ”Chippen” Svensson – En Revolutionär Komiker

Simon ”Chippen” Svensson, mannen med humorhjärnan som omdefinierar verkligheten och får oss att se den genom nya ögon. Alltid fylld av energi och roligt till max. Hans karriär tog fart med P3-program som Pang Prego och Tankesmedjan och fortsätter att blomstra med Della-imperiets populära poddar, inklusive Della Sport och Della Arte.

En Mångsidig Skapare inom Underhållning

Simon ”Chippen” Svensson (f. 1976) har varit en integrerad del av den svenska radioundersökningen sedan 2001, både på Sveriges Radio och i poddar. Han är en av grundarna av Della Monde-podcasterna, tillsammans med Jonatan Unge och K. Svensson. Utöver sina radioframträdanden har han bidragit till tv-serier som Telefonsupporten och Centralskolan. Simon är inte bara en komiker utan också grundare av det framstående produktionsbolaget Under Produktion Media Group AB.

Mer än en Standupkomiker

Simon ”Chippen” Svensson är inte din vanliga standupkomiker. Trots att han inte behöver stå på scenen för att få oss att skratta, gör han det ändå. Hans halstatuering och estniska bobåkares frisyr gör honom till en unik komiker med skämt om allt från klimatförändringar till det udda i vardagen. Simon är också författare och arbetar för närvarande på sin skönlitterära debut.

BE GAY 2023: En Ny Standupshow

Simon ”Chippen” Svensson är redo att ge publiken en riktig höjdarkväll med ömma skrattmuskler genom sin nya standupshow ”BE GAY 2023”. Under hösten 2023 tar han med sig sitt unika perspektiv på scenen och lovar en oförglömlig kväll fylld av humor och överraskningar. Få chansen att vara först att se showen på Under Jord Komedi & Konferens.

En Tuff Komiker med Humor och Etik

Simon ”Chippen” Svensson har en etik, och det syns inte bara i hans skämt utan också i hans arbete. Han är inte rädd för att vara tuff och utmärker sig med sin unika stil. Som en del av Della-imperiet har han skapat fler poddar än du kan räkna till, inklusive Della Sport, Della Papa, och Della Monde med Jonatan Unge och K. Svensson.

Gå och se Simon ”Chippen” Svensson: En Garanti för Skratt

Simon ”Chippen” Svensson är inte bara en komiker utan en revolutionär skapare inom underhållning. Han behärskar stand-up framträdanden, poddevenemang och andra nöjesaktiviteter.

Simon Chippen Svensson

Information om Simon Chippen Svensson

Hemsida: https://www.albatrosagency.com/simon-chippen-svensson