Simon Garshasebi: Ett Komiskt Geni på Sociala Medier och Scenen

Simon Garshasebi, den komiska trollkarlen från nätets magiska värld, har inte bara gjort oss skratta online utan har också tagit över stand-up scenen både på svenska och engelska. Med sitt karaktäristiska skratt och kvicka humor har Simon cementerat sin plats som en av Sveriges mest älskade komiker.

Skrattets Mästare Online

Simon är mest känd för sina hysteriskt roliga klipp på sociala medier, där han erövrar våra skärmar och hjärtan med varje kvicktänkt skämt. Från Instagram och Youtube till Facebook har han skapat en komisk oas där skrattet aldrig tar slut.

Från TV Till Stand-up Scenen

Simon har inte bara erövrat den digitala världen utan har också stoltserat med sin närvaro på TV. Med medverkan i program som ”Tala ut!” (UR/SVT), ”Raw Comedy Club” (Kanal 5), och ”Hur svårt kan det va?” (TV4) har han visat att hans humor inte bara är begränsad till online-utrymmet.

Stand-up på Svenska och Engelska

Efter att ha kastat sig in i stand-up världen 2010 har Simon inte sett sig tillbaka. Han har erövrat de flesta stand-up klubbarna i Sverige, inklusive Norra Brunn, Raw, och Oslipat. Men hans komiska äventyr stannar inte vid landsgränserna; han har även fått skratta utomlands i länder som USA, Finland, och Norge. Hans förmåga att skämta både på svenska och engelska gör honom till en verklig mångsidig komiker.

Radioprofilen och Programledaren

Simon har inte bara erövrat våra öron på stand-up scener utan har också varit programledare i radioprogram som ”Talkshow i P4 & P5” (2015-2016) och ”SR Metropol” (2011). Hans röst har klingat i etern och fortsätter att vara en del av vårt dagliga skratt.

Simon Garshasebi, med sitt komiska geni och sin charm, är inte bara en digital sensation utan en verklig stjärna på scenen och i etern. Utforska hans värld av humor och förbered dig på att skratta tills tårarna rinner.

Simon Garshasebi

Information om Simon Garshasebi

Hemsida: https://www.instagram.com/simongarshasebi/?hl=sv