Thanos Fotas: En Komisk Stjärna på Uppstigande

Upplev Standup med Thanos Fotas

Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Stockholms komikerscen. Han är aktuell med säsong 2 av IFS – Invandrare för svenskar på SVT och har tidigare medverkat i humorserien Laxbralla samt drivit podden Thanos Gryta. Med sina unika ”funny bones” har han blivit en favorit bland publiken och gjort avtryck genom oväntade inslag och humor som når långt utanför scenen.

Möt Komikern som Går sin egen Väg

Thanos Fotas ger röst åt en mångfald av perspektiv – från Arbetsförmedlingen till Spy Bar, från McDonalds till trappuppgångar på Östermalm, från lagerarbeten till ortentorg. En komiker som vågar utforska vardagliga situationer och ge dem en unik och humoristisk vinkling.

En Oförutsägbar Stjärna på Scen

Med en scennärvaro som fångar publiken har Thanos en förmåga att dela med sig av sina livserfarenheter och upplevelser på ett unikt och galant sätt sedan 2009. Hans oförutsägbarhet och överraskningar gör varje framträdande till en minnesvärd och skrattfylld upplevelse.

Från SVT Succé till Virala Memes

Thanos blev en storfavorit under sin medverkan i programmet IFS (Invandrare för svenskar) på SVT. Hans starka punchlines och karismatiska personlighet skapade olika memes och citat som spreds som en löpeld på sociala medier. Han är inte bara komiker utan en internetfenomen och en snackis i hela Sverige.

Första Soloturnén – En Show av Filterlös Humor

Nu tar Thanos äntligen ut sin första show på Sverigeturné! Med karaktärsdriven och filterlös humor bjuder han in publiken till en standup-show där skrattet är garanterat. Citat från Thanos själv: ”Det här är den bästa standup showen du har sett.”

Sagt om Thanos:

”Syrianer, turkar, kurder, chilenare, greker, irakier, somalier, västafrikaner – och även innerstadssvennar, som ’inte alls lider av främlingsfientlighet, utan förortsfientlighet’ – ges röst ur situationer alltifrån Arbetsförmedlingen till Spy Bar till McDonalds till trappuppgångar på Östermalm, lagerarbeten och ortentorg.” – Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

Blåsning av SVT och Viralt Klipp

För er som har missat det – Thanos Fotas har även blåst SVT genom att ovetandes driva med dem i ett klipp där han ger synpunkter kring inflationen och samtidigt introducerar begreppet ”zucchiniturken”. Ett klipp som har blivit en svensk tv-historisk blunder och ett bevis på Thanos kreativitet och humor.

Välkomna till en oförglömlig standup-show med Thanos Fotas – en komisk stjärna på uppstigande!

Thanos Fotas _

Information om Thanos Fotas _

Hemsida: https://www.instagram.com/thanosfotas/