Tobbe Ström – Sveriges Roligaste Örebroare

Tobbe Ström är utan tvekan Sveriges roligaste örebroare – åtminstone enligt honom själv, och kunderna håller med. Denna rutinerade komiker har en förmåga att få folk att skratta över hela landet, och hans humor präglas av en härlig blandning av självironi, igenkänning och skrattframkallande trams.

Landets Största Klubbar

Tobbe har inte bara underhållit människor i hela landet – han har gjort det på de största klubbarna i Sverige. Med en humor som bjuder mycket på honom själv skapar han en lättsam och trivsam stämning där skrattet flödar fritt. Hans framträdanden är en kombination av det tramsiga, tänkvärda och ibland lite råare – alltid med den karakteristiska glimten i ögat.

”Mina Ex” – En Soloföreställning om Relationer

Tobbe Ström har inte bara gjort folks skrattmusklerna arbeta på klubbscener, utan även på soloföreställningen ”Mina Ex”. Denna föreställning, där han delar med sig av sina egna erfarenheter från relationer, blev mycket uppskattad av publiken.

Manusförfattare och Ordvitsmästare

Utöver sitt framträdande på scen är Tobbe även manusförfattare och har bidragit till humorprogram som ”Robins” i SVT och ”Hellenius Hörna” i TV4. Hans skarpa sinne för humor har även lett till tre SM-guld i ordvitsar, vilket vittnar om hans förmåga att leverera skämt med precision och snitsighet.

Tobbe Ström – en komiker som inte bara är Sveriges roligaste örebroare, utan även en humorbegåvning som sprider glädje och skratt vart han än går.

Tobbe Ström

Information om Tobbe Ström

Hemsida: https://www.instagram.com/tobbestrom/?hl=sv