Tobias Erehed – Norrländsk Standupkomiker med Absurd Humor

Tobias Erehed är en skicklig komiker baserad i Malmö med ursprung från Tärnaby, Lappland. Med ett av Sveriges bredaste verksamhetsområden, från Ystad i söder till Kiruna i norr, har Tobias etablerat sig som en av landets mest beresta komiker. För den som vill få en dos av hans humor på scenen, är Norra Brunn ett ställe att hålla ögonen på, där han framträder flera gånger per säsong.

Humor med Självinsikt och Norrländska Toner

I sina standupframträdanden använder sig Tobias av en självutlämnande ton och skämtar om såväl sig själv som det norrländska arvet. Flytten söderut har skapat en del ”kulturkrockar,” och Tobias utforskar ämnen som konflikträdsla, sociala situationer, rasism, barn, släktingar, och bristfällig allmänbildning. Hans skämt präglas av absurda situationer och oväntade vändningar, vilket får publiken över hela landet att dra på smilbanden.

Mediapräsenhet och Mångsidighet

Tobias har inte bara gjort sig känt på standupscenen utan har även synts i media. Han var en av komikerna i SVT:s nyinspelning av ”Släng Dig i Brunnen” 2017. Dessutom har han bidragit med skämt till humorprogrammet Robins och deltagit i flera av landets största poddar. Hans mångsidighet och förmåga att anpassa sin humor till olika sammanhang gör honom till en utmärkt val för olika evenemang och firmafester.

Boka Tobias Erehed för ert nästa event och förvänta er en kväll fylld med skratt och underhållning som kommer att lämna publiken mer än nöjd!

Tobias Erehed

Information om Tobias Erehed

Hemsida: https://www.instagram.com/tobiaserehed/