Tobias Persson – Mångfacetterad Underhållare

Tobias Persson är den mångsidige underhållaren som har gjort avtryck på olika arenor inom svensk underhållningsvärld. Med en imponerande karriär som komiker, skådespelare och författare har han skapat en mångfacetterad portfölj av framgångsrika projekt.

Framträdanden och TV-uppträdanden

Tobias Persson har synts i flera populära TV-program, inklusive ”Doobidoo”, ”Morgonsoffan”, ”Lotta på Liseberg”, ”Alla för en”, ”Stockholm Live”, ”Babben & Co”, och ”Extra Extra”. Hans närvaro sträcker sig över ett brett spektrum av humorformat och underhållningsprogram, och han har även medverkat i reklamprojekt som ”Ö&B”-reklamen.

Soloföreställningar och Författarskap

År 2018 skrev och framförde Tobias den hyllade soloföreställningen ”Man på prov”, som behandlade ämnen som IVF och barnlängtan. Föreställningen visades på SVT 2019 och har även blivit tillgänglig som ljudbok. Tobias Persson har också publicerat böcker som ”Den ofrivillige ordvitsaren” (2014) och humorboken ”Hur var din upplevelse?” (2018).

Standup och Turnéer

Tobias Persson är en flitig ståuppkomiker som regelbundet uppträder på Sveriges professionella standupklubbar så som den legendariska klubben Big Ben StandUp. Han har även deltagit i turnéer som ”Sunny Standup” och ”Ultimate Comedy”. Hans standupkarriär sträcker sig internationellt då han ofta uppträder i Storbritannien.

Teaterscen och Farsföreställningar

Som skådespelare har Tobias Persson varit en del av över 400 farsföreställningar tillsammans med namnkunniga personligheter som Thomas Petersson, Lasse Brandeby, med flera.

Föreläsningsshow – ”EN STOR FÖROLÄSNING”

Under titeln ”EN STOR FÖROLÄSNING” erbjuder Tobias Persson en 30-minuters show där han gestaltar den sliskigt intensiva framgångsgurun Johnnes Klebe. Genom en unik kombination av powerpoint, Loka-flaska och klyschor, serverar han svar på frågor du aldrig ställt. Det är en humoristisk och kreativ show där han parodierar kick-off-filosofi med snabbhet och kvickhet.

Recension från DN (Dagens Nyheter)

Recensionen från DN i oktober 2016 betonar Tobias Perssons imponerande snabbhet i både ord och tanke under hans ståuppföreställning. Det lyfts fram att han, både som ståuppare och skådespelare, är otroligt skicklig och förmågan att göra det svåra se lätt ut imponerar. Recensenten noterar även att hans parodi på en kick-off-coach är fullkomligt briljant och att skrattet flödar under föreställningen.

Tobias Persson är således inte bara en rolig och skicklig komiker utan också en allsidig underhållare med en unik förmåga att engagera och underhålla sin publik.

Tobias Persson

Information om Tobias Persson

Hemsida: http://tobiaspersson.nu/