Tomas Ahlbeck – Original och Buttrig Komiker

Tomas Ahlbeck är inte din vanliga komiker – han är den före detta pressekreteraren som valde att hoppa av riksdagen för att följa sin passion för komiken. Han har snabbt etablerat sig som en uppskattad och originell komiker både i Sverige och internationellt. Med en stil som beskrivs som mörk, skruvad och absurd, har Tomas fått gott om lovord för sin intelligenta och vakna humor.

Bakgrund och Stil

Tomas Ahlbeck är känd för sin buttra och trötta uppsyn som omedelbart lockar publiken till skratt. Hans humor är känd för att vara absurd och tänjande på gränserna, och den beskrivs som kompromisslös. Han tar sin publik på en resa genom en värld av dunkla och skruvade skämt som tydligt avviker från det vanliga.

Internationell Närvaro

Tomas har inte bara gjort avtryck på den svenska standupscenen utan har även erövrat internationella scener. Han har uppträtt på prestigefyllda evenemang som Edinburgh Fringe och Brighton Fringe. Tomas har medverkat fyra gånger på Edinburgh Fringe, varav tre gånger med en egen soloshow. Hans föreställning ”Swedish Oddballs” hyllades och nämndes som en av de bästa internationella komikerna vid Edinburgh Fringe 2014.

Skådespelarroll och WebTV-serie

Utöver sitt framstående ståupparbete har Tomas även haft skådespelarroller i flera reklamfilmer. Han har även medverkat i den prisbelönade webbTV-serien ”Happy Street”.

Citerat om Tomas Ahlbeck

”Sweden’s own dirty uncle, Tomas Ahlbeck, came on second and didn’t disappoint with his brilliant writing and some very dark humour.” – We Love Comedy, London

”Det är en kompromisslös värld som målas upp.” – Barometern, Kalmar

”Han tänjer skickligt på gränserna och publikens förväntningar.” – Arbetarbladet, Gävle

Tomas Ahlbeck har verkligen gjort sitt namn synonymt med en unik och vågad form av komedi som står ut och uppskattas av en mångfaldig publik.

Tomas Ahlbeck

Information om Tomas Ahlbeck

Hemsida: https://tomasahlbeck.com/