Tomas Bonderud – En av Sveriges roligaste, vassaste och mest provocerande komiker just nu

Det är många komiker som testar sitt material på BIG BEN STAND UP. Bland annat har TOMAS BONDERUD som är grundaren till BIG BEN STAND UP en svensk komiker vars humor kännetecknas av lättillgänglig rolig och med inslag av absurdism.

Tomas Bonderud är eldsjälen inom svensk standup som har hjälpt 1000-tals personer att ta sig från att vara roligast på fika rasten till att förverkliga sinna drömmar. Tomas Bonderud ska upplevas live. Han lägger inte ut så mycket men låt er inte luras av det. Han har mer än 2000 gig på sin repetoare.

Tomas stil är unik. Ofta sylvass, provocerande och alltid väldigt rolig. Tomas driver med sig själv, sitt utseende och bilden folk har av Stockholmare.

”Tomas Bonderur var hela behålningen på kvällen. Helt lysande!”

/ Thomas Björling, Sundsvalls Tidning

”Tomas Bonderud är tråts sin ålder sveriges roligaste komiker just nu”

/ Björn Lövenlid, Sunsvalls Tidning

Tomas Bonderuds humorstil

Bland annat TOMAS BONDERUD som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har en förmåga att få oss att se på vardagliga saker med en helt ny syn. Här är några exempel på Tomas Bonderuds humorstil:

Han är känd för sin hård och svart satir med inslag av absurdism. Han använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt. Han vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.

Tomas Bonderud på Big Ben Stand up

När Tomas Bonderud har varit på Big Ben Stand Up så testar han ofta nya saker på sitt ofterhärmliga vis. Det har han gjort sedan BIG BEN STAND UP starta för 20 år sedan.*

Tomas Bonderud måste upplevas. Han är hårdslående och absurdistisk med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder. Har balnd annat setts i Släng dig i Brunnen och Svenska nyheter på SVT. Han har porträtterats i DN som nästa generations komiker.

Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.

Tomas Bonderud

Information om Tomas Bonderud

Hemsida: https://www.facebook.com/BigBonderudStandUp