Viktor Engberg: Skrattmästaren på BigBenStandUp!

Viktor Engberg, det strålande stjärnskottet på den svenska humorhimlen, tar oss med på en resa av skratt och underhållning. Med ett oförglömligt driv och en energi som fyller hela rummet bjuder Viktor på historier och betraktelser som inte bara får oss att skratta med honom, utan också åt honom. Han är en mästare på att förena charm med humor och skapar en upplevelse som lämnar publiken jublande och nöjd.

Viktor Engberg – En Komiker med Flair

Ett Ståupp-Geni Viktor Engberg, den fantastiske komikern som erövrat scener över hela landet, är inget mindre än ett ståupp-geniframträdande. Med sin charmiga personlighet och en förmåga att leverera fantastiska skratt har Viktor gjort ett starkt avtryck i humorkretsar. Redan 2017 kröntes han som segrare i Stockholm Comedy Contest, och sedan dess har han fortsatt att erövra publiker runt om i Sverige.

Skratt och Underhållning Varje Vecka Förutom att vara en briljant ståuppkomiker driver Viktor också den populära standup-klubben Riva i Stockholm. Hans humor når även utanför scenen och hörs varje vecka i den omåttligt populära podden ”Falkengberg Podcast.” Här bjuder Viktor på enastående betraktelser, roliga historier och en behaglig röst som blir din följeslagare för veckans skratt.

Viktor Engberg på BigBenStandUp Nu har du chansen att uppleva Viktor Engberg live på BigBenStandUp! Med sina scenerfarenheter, roliga Instagramsketcher och en oförglömlig närvaro tar han oss med på en resa genom humorens värld. Varje säsong är en ny möjlighet att njuta av Viktor Engbergs fantastiska framträdande på någon av BigBenstandUps kvällar,

Viktor Engberg

Information om Viktor Engberg

Hemsida: