Viktor Klemming – En Komiker, Föreläsare och Youtube-Stjärna

Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse med Viktor Klemming, vinnaren av BungyComedy och en av Sveriges mest lovande komiker. Hailing från Bohuslän, har Viktor erövrat både stand-up scenen och digitala världen med sina framstående sketcher och parodier på Youtube.

En Digital Stjärna på Scenen

Viktor Klemming är inte bara känd för sina framgångar på Youtube med miljontals visningar och över hundratusen dedikerade fans, utan även för sin seger i BungyComedy 2016. Namn som Petra Mede och Aron Flam har tidigare briljerat i denna tävling, och Viktor Klemming har fört traditionen vidare med sina unika och underhållande framträdanden.

Stand-up på Stora Scener och Nära Händelser

Efter sin triumf i BungyComedy har Viktor spridit skratt över hela Sverige. Från de mest framstående standupklubbarna som Big Ben StandUp, till skolor och företagsarrangemang, har han visat sin förmåga att anpassa sig till olika publikgrupper. Han har även blickat in i rampljuset på TV-programmet Talang.

Komiker, Föreläsare, och Youtube-Stjärna

Viktor Klemming är inte bara en komiker, utan även en inspirerande föreläsare. Hans föreläsning, ”12 tips för att lyckas på sociala medier & i livet,” är en resa genom vinnarmentalitetens konst kryddad med humor och personliga berättelser från hans egen resa. Med framgångsrika föreläsningar på mässor, event, och skolor över hela landet delar Viktor med sig av insikter som är värdefulla, särskilt för unga människor.

Mångsidig Underhållare för Alla Tillfällen

Viktor Klemming är mer än bara en komiker med en massiv Youtube-följarskara; han är en mångsidig underhållare som trivs på olika typer av evenemang. Oavsett om det är ett bröllop, en firmafest eller en privat tillställning, levererar Viktor humor och energi som passar alla.

Viktor briljerar oavsett om det gäller:

  1. Stand-up på Stora Scener: Upplev Viktor Klemmings skrattfyllda stand-up på stora scener och evenemang.
  2. Föreläsning – ”12 tips för att lyckas på sociala medier & i livet”: Ta del av en inspirerande föreläsning som kombinerar vinnarmentalitet och humor.
  3. Youtube-Stjärna Live: Få en smak av Viktor Klemmings Youtube-humor live på ditt evenemang.

Viktor Klemming är StandUpSveriges framtid

Om du letar efter en yngre komiker med mycket energi, perfekt för ungdomliga publikskikt, eller en inspirerande föreläsare om sociala medier, entreprenörskap och motivation, då har du hittat rätt. Viktor Klemming är redo att ge en frisk och underhållande touch till alla sorters evenemang!

Viktor Klemming

Information om Viktor Klemming

Hemsida: https://www.instagram.com/viktorklemming/?hl=sv