Zinat Pirzadeh: En Mästare av Mening och Humor

Upptäck Zinat Pirzadehs Oöverträffade Talang

Zinat Pirzadeh är inte bara en komiker utan en mångfacetterad underhållare som har gjort sig ett namn genom sina skarpa analyser, finurliga humor och förmåga att beröra olika ämnen med fingertoppskänsla. Hennes karisma sträcker sig från ”Stockholm Live” på SVT till humorklubbar runtom i landet, där hennes scenvana och livserfarenhet tar publiken på en resa genom skratt och eftertanke.

Mästare av Kontraster

Zinat Pirzadeh är känd för sin verbala briljans och gränslösa humorattityd. Hon har en unik förmåga att ta upp allvarliga och känsliga ämnen och vända dem till förlösande skratt. Genom att blanda värme, humor, mod och en bred livserfarenhet når hon ut till alla i publiken och bjuder på en föreställning som präglas av kontraster.

En Röst för Frihet och Rättvisa

Född i Iran år 1991 kom Zinat Pirzadeh till Sverige och har sedan dess blivit en röst för frihet och rättvisa. Det tog henne många år att förstå och omfamna sin frihet, och nu brinner hon för att ge andra samma möjlighet. Som goodwillambassadör för Svenska FN-förbundet engagerar hon sig djupt i arbetet för flickors och kvinnors rättigheter och för att stoppa barnäktenskap.

Zinat Pirzadeh är en inspiratör och människorättskämpe som vågar skämta om ämnen som hederskulturer, jantelagar och burkor – synliga såväl som osynliga. Hennes föreställningar kännetecknas av en mix av humor och viktiga insikter, och hon har med rätta blivit en av landets mest populära och älskade underhållare.

Mångsidig Talent

Utöver sitt framstående arbete inom stand-up är Zinat Pirzadeh även skådespelare, författare, föreläsare och studie- och yrkesvägledare. Hennes titlar är många och långa, men för henne är det viktigaste att få kallas ”Zinat.” Hon har stått på otaliga scener över hela Sverige och präglat sina framträdanden med berättelser om kulturkrockar, arbetslivet, politik och mötet med det nya landet.

Missa inte chansen att uppleva Zinat Pirzadeh live på scen – en komiker och berättare som inte bara skapar skratt utan också lämnar en bestående intryck med sina viktiga budskap och levande berättelser.

Zinat Pirzadeh

Information om Zinat Pirzadeh

Hemsida: https://zinat.se/