Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Konferencier för showen

Vem är Konferencier!

Olika konferencier varje dag!

Hjältarna Bakom Skrattet på Scenen

Bakom varje framgångsrik standup-show gömmer sig en osynlig hjälte – konferencieren. Deras roll går långt bortom bara att introducera komikerna på scenen. De är dirigenterna av skratt, de som sätter tonen och värmer upp publiken för en oförglömlig kväll.


konferencieren är som den musikaliska dirigenten som sätter takten för en symfoniorkester. De är mästare på att läsa rummet, känna av stämningen och anpassa sig därefter. Med ett leende på läpparna och en twist av humor samlar de in publiken och skapar en atmosfär där skrattet blomstrar.


Deras mellansnack är som den kittlande förspänningen i en bra historia. De öppnar dörren till komikernas värld och skapar en bro mellan publik och artist. konferencierens förmåga att få oss att känna oss som en del av showen är en konstform i sig.


Men det är inte bara publikens interaktion som gör konferencieren så viktig. De är de osynliga hjältarna som får allt att flyta smidigt bakom kulisserna. De ser till att komikerna är redo att rocka scenen och att tekniken fungerar felfritt. De är stöttepelarna som håller hela showen tillsammans.


Så nästa gång du är på en standup-show och skrattar tills du gråter, kom ihåg att konferencieren är den som står i frontlinjen för att göra det möjligt. De är de som förvandlar en vanlig kväll till en oförglömlig, skrattfylld upplevelse.


Här kan du se vilka dessa hjältar är på Big Ben StandUp

Linda Gerstenmayer

& Jessica Karlén

Varje Söndag (Hör av er till Jessica)

Linda är retorikern och föreläsaren som ville lägga till mer ångest på sitt CV, så hon började med standup. Har du någon gång sett henne på scen så kommer du ihåg henne. Linda är komikern som är vass, fylld av energi och alltid lite farligt nära den där gränsen. Hon styr söndagarna på Big Ben, håll utkik på hennes IG för fler roliga projekt.


Jessica sysslade under sin uppväxt med improvisationsteater, revy och bygdespel. Hon flyttade till Stockholm som nittonåring, läste retorik på Stockholms universitet och började med stand-up.

 (10 sept jessica), (17 sept Linda), (24 sept Jessica), (1 Oktober jessica)

Kathryn LeRoux
Varje Tisdag (Kathryn uppträder på engelska)

Gör dig redo att bli imponerad av Kathryn LeRoux, en master of disaster på scenen!

Kathryn tillbringade tre år med att finslipa sitt hantverk på den legendariska American Academy of Dramatic Arts. Hon är som en dynamit av talang, redo att explodera på scenen.


Kathryns skådespelarstil är som en proppfull lösgodis påse - hon har doppat tårna i Meisner, flirtat med Uta Hagen ochäven dansat vilt  med Stanislavski. Resultatet? Karaktärer som är så verkliga att du känner att du vill bjuda in dem på fika.


Följ med oss när Kathryn örvandlas till karaktärer som får ditt skratt ringa ut. Du kommer inte bara titta, du kommer att bli en del av hennes förtrollande värld. Missa inte din chans att bevittna Kathryn LeRoux briljans, för hon spelar inte bara skådespeleri – hon väcker berättelser till liv!

Israel Tshibangu

Varje Onsdag (Israel uppträder på engelska)

Israel Tshibangu är en stand-up-komiker född i Kongo och uppvuxen i Sydafrika. För några år sedan flyttade han till Sverige. Israel tar Afrika till dig. Hans humor är baserad på hans barndom och perioden då han växte upp runt om i Afrika. Han förklarar på de mest underhållande sätten hur han lyckades anpassa sig till den svenska livsstilen och kulturen.


Israel tar med sig Afrika till Sverige och låter dig se världen genom hans ögon på ett unikt sätt. Boka din plats för en oförglömlig kväll fylld av skratt och insikter om livet både i Sverige och på andra sidan jorden.

Milad Parsami
Every thursday is international

Milad Parchami has truly transformed the comedy scene since his arrival in Sweden. Bringing his quick-witted talent and improvisational skills to the Swedish comedy stage, he has stirred laughter and elevated the energy at local clubs such as Norra Brunn and The Laugh House.


Additionally, he hosts his own weekly show at The Bigben Standup Comedy Club for his International Night, where he continues to captivate audiences. Milad Parchami's presence has undoubtedly left an indelible mark on the comedy landscape, infusing it with his unique style and infectious humor. His performances are not to be missed, as they promise an unforgettable experience filled with laughter and entertainment.

Tomas Bonderud

Varje  Fredag

Tomas Bonderud är en fantastisk komiker med ett stort hjärta som sprider glädje och skratt till alla han möter. Hans unika talang och skicklighet har inte gått obemärkt förbi, och han har tilldelats priser på Svenska Standupgalan för sitt enastående bidrag till komedibranschen. Genom sitt engagemang har han också hjälpt många komiker att utveckla sin humor och nå nya höjder.

Tomas är mer än bara en komiker - han är en sann entertainer som fångar publikens uppmärksamhet och skapar oförglömliga stunder på scenen. Han är känd som "Sveriges Snällaste Komiker" och hans värme och generositet genomsyrar varje framträdande.

Missa inte chansen att uppleva Tomas Bonderud live. Med honom är en kväll fylld av skratt och glädje garanterad. Låt honom föra dig på en resa där skämten flödar och allt du behöver göra är att slappna av och njuta av den underbara komik han levererar.

Branne Pavlovic
Varje  Måndag & Lördag

Branne är en dynamisk och framstående underhållare som driver den populära podcasten "bcbuddz" tillsammans med Ahmed Berhan. Tillsammans skapar de en unik och oförglömlig upplevelse för sina lyssnare, där de blandar humor med djupgående samtal.

Utöver podcastandet är Branne en viktig del av det prestigefyllda humorkollektivet SEMST, där han tillsammans med Ahmed Berhan, Jonatan Unge och Arom Flam skapar magi på scenen. Deras samspel och kreativitet har gjort dem till en omisskännlig kraft inom den svenska stand-up-scenen.

För närvarande agerar Branne även som konferencier på BIG BEN STANDUP varje måndag och lördag. Med sin karismatiska personlighet och förmåga att få publiken att känna sig som hemma skapar han en oförglömlig stämning och garanterar en kväll fylld av skratt och glädje.