Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Al Pitcher

Komiker-meny

Den folkkäre nyzeeländaren som flyttade till Sverige 2010 och med sina träffsäkra observationer om Sverige snabbt gjorde sig ett namn på standupscenen. Hans mycket roliga show Fy fan Sverige blev hyllad på SVT, men för att verkligen förstå hur rolig Al är måste man se honom live.

Al Pitcher

Al Pticher
Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Om Al Pitcher

Al Pitcher är en ståuppkomiker känd för sin unika humor och förmåga att få publiken att skratta. Han började sin karriär 2005 med att uppträda på Leicester Comedy Festival, och har sedan dess medverkat i många komedifestivaler som Newcastle Comedy Fest, Humor Book Awards, Mic Awards och Directors Pick 2009. Han tilldelades till och med kategorin bästa show på Humor Book Awards 2009. Hans karriär har sett honom uppträda över hela världen från Sverige till London och New York. Als humor beskrivs ofta som "quirky" men alltid rolig. Hans program har hyllats för sin originalitet och komiska värde, vilket har fått honom att bli ett känt namn i Sverige där han ofta medverkar i tv-program. 2013 släppte Al Pitcher sin första bok "Pitchers Guide To Life" som möttes av kritiker och ytterligare cementerade hans rykte som en av de roligaste komikerna i dag.


Al Pitcher - En av Skandinaviens mest framgångsrika manliga komiker

Al Pitcher är en svensk ståuppkomiker och 2011 vann han priset för bästa manliga komiker på Leicester Comedy Festival, vilket gör honom till en av de mest framgångsrika manliga komikerna i Skandinavien. Sedan dess har Al uppträtt över hela Europa och längre bort, samt medverkat i Comedy Centrals "Best Of British Stand Up"-serie. Förutom sin prisframgång 2011, nominerades Al även till bästa show vid Swedish Standup Awards samma år och åkte strax därefter på en rikstäckande Sverigeturné. Hans turné mottogs otroligt väl av publik över hela landet, vilket befäste hans status som en av Sveriges bästa komiker. 2016 återvände han till Leicester för ännu en utsåld föreställning som gav honom fina recensioner från både kritiker och fans.


Al Pitcher är nu en av de bästa nya komikerna på scenen. Hans ståuppkomedi har setts runt om i Sverige såväl som internationellt, och han röstades 2017 till bästa manliga komiker av fan sverige. Han är också en stor vän med komikerkollegan Martin Lagos, som han ofta samarbetar med på shower och turnéer. 2018 släppte de en speciell TV-serie som heter 'Fy Fan' som producerades för svensk tv.


Al Pitcher - En internationellt känd ståuppkomiker med ett fräscht och underhållande material

Al Pitcher är en prisbelönt ståuppkomiker från Nya Zeeland som har blivit ett populärt namn på den internationella komediscenen. Han har uppträtt på några av världens största komedifestivaler, inklusive Edinburgh Fringe Festival och Just for Laughs Festival i Montreal. 2018 gjorde han sin festivaldebut på Oddfellows NZ och var också en del av Storbritanniens turné med Steve Williams. Pitcher har också tagit sin handling till Sverige, där han är född och uppvuxen. Hans nya show "A Kiwi Bloke" valdes ut att vara en del av Auckland Comedy Festival 2019, som fick strålande recensioner från publik runt om i landet.


Al Pitcher är en ståuppkomiker som vet hur man underhåller publiken. Hans komedishow är anpassad för att säkerställa att publiken får den bästa upplevelsen av varje kväll. Han håller sitt material fräscht och ser till att alla har en stund de kan skratta och njuta av. Från berättelser om hans liv i Nya Zeeland till observationer av internationella händelser, Pitcher presenterar något som garanterar en trevlig kväll.