Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Hampus Hedström

Komiker-meny

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Hampus Hedström har på mycket kort tid blivit folklig med hela svenska folket efter sin seger i Lets Dance. Han har en utlämnande humor som inte går att motstå! När hampus Hedström kommer till Big Ben Stand Up blir det standup med utgångspunkt från det personliga samtidigt som det är allmänt och ingen sitter säkert.

Hampus Hedström

Hampus Hedström - En av Sveriges mest älskvärda komiker just nu

Det är många komiker som testar sitt material på BIG BEN STAND UP. HAMPUS HEDSTRÖM är svensk komiker vars humor kännetecknas av lättillgänglig rolig och med inslag av absurdism.


Hampus Hedström är eldsjälen inom svensk standup som har hjälpt 1000-tals personer att ta sig från att vara roligast på fika rasten till att förverkliga sinna drömmar.  Hampus Hedström ska upplevas live. Han lägger inte ut så mycket men låt er inte luras av det. Han har mer än 2000 gig på sin repetoare.

Hampus  stil är unik. Ofta sylvass, provocerande och alltid väldigt rolig. Tomas driver med sig själv, sitt utseende och bilden folk har av Stockholmare. 


"Hampus hedström var hela behålningen på kvällen. Helt lysande!"/ Thomas Björling, Sundsvalls Tidning

"Hampus  är tråts sin ålder sveriges roligaste komiker just nu"/ Björn Lövenlid, Sunsvalls Tidning


Hampus Hedströms humorstil

Bland annat HAMPUS HEDSTRÖM som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har en förmåga att få oss att se på vardagliga saker med en helt ny syn. Här är några exempel på Hampus hedström humorstil:


  • Han är känd för sin hård och svart satir med inslag av absurdism.
  • Han använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt.
  • Han vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.

Redan som 17-åring tog karriären fart förHampus Hedström. Här har vi listat alla frågor du kan tänkas vilja ha svar på om Youtube-profilen!

Hur har Hampus Hedström blivit känd?

Hampus slog igenom på plattformen Youtube, där han började lägga ut humorklipp och olika sketcher. Hans kanal Hampus Hedström startades år 2014 och därefter gick det som på räls.

På ungefär tre år hade han fått 200 tusen prenumeranter på kanalen. Idag har han över 300 tusen prenumeranter och sammanlagt mer än 93 miljoner visningar.

Utöver youtube har han bland annat varit programledare förGuldtuben2017, tillsammans med Nour el Refai, han har delat ut pris på Rockbjörnen och även gästspelat i programmet Mumbo Jumbo.

Hampus driver också en podcast tillsammans med Kristina, ”Keyyo”, Petrushinasom heter "Frågar åt en kompis".

Hur gammal och lång är Hampus Hedström?

Hampus fyller år den 5 december 1996 och är 26 år gammal.


Hampus Hedström på Big Ben Stand up


När Hampus Hedström har varit på Big Ben Stand Up så testar han ofta nya saker på sitt ofterhärmliga vis. Det har han gjort sedan BIG BEN STAND UP starta.*

Hampus Hedström måste upplevas. Han är hårdslående och absurdistisk med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder. Har balnd annat setts i Släng dig i Brunnen och Svenska nyheter på SVT. Han har porträtterats i DN som nästa generations komiker. 


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Hampus Hedström

Hemsida: