Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Johanna Hurtig Wagrell

Komiker-meny

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Johanna är en mångsidig och begåvad artist, med titlar som stand-up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes komiska repertoar omfattar en skicklig mix av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer som fångar publikens uppmärksamhet. 

Johanna Hurtig Wagrell

Tomas Bonderud - En av Sveriges roligaste, vassaste och mest provocerande komiker just nu

Det är många komiker som testar sitt material på BIG BEN STAND UP. Bland annat JOHANNA HURTIG WAGRELL vars humor kännetecknas av lättillgänglig rolig och med inslag av absurdism.Johanna Hurtig Wagrell

Bland annat TOMAS BONDERUD som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har en förmåga att få oss att se på vardagliga saker med en helt ny syn. Här är några exempel på Tomas Bonderuds humorstil:


  • Hon är känd för sin hård och svart satir med inslag av absurdism.
  • Hon använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt.
  • Hon vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.


Johanna på Big Ben Stand up


När Johanna  har varit på Big Ben Stand Up så testar hon ofta nya saker på sitt ofterhärmliga vis. Det har hon gjort sedan hon startade på BIG BEN STAND UP för snart 10 år sedan.*

Johanna Hurtig Wagrell måste upplevas. Hn är hårdslående och absurdistisk med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder. Har balnd annat setts i Släng dig i Brunnen och Svenska nyheter på SVT. Hon har porträtterats i DN som nästa generations komiker. 


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Johanna Hurtig Wagrell

Hemsida: JohannaHurtigWagrell FB