Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Johanna Nordström

Komiker-meny

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av att stå på scen. Det är bara några år sedan hon körde stand up för första gången, och idag reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda. Har flera gånger sålt ut Globen!

Johanna Nordström

Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Johanna Nordström

Johanna Nordström - Skrattet och humorn är aldrig långt borta

Man kan säga att Johanna Nordström är Sveriges mest älskade megastjärnor. Hon är specialiserad på ståuppkomedi och har varit en stor aktör i den svenska underhållningsbranschen i många år. Nordström blir ofta kallad "Drottningen av svensk komedi". Hennes framträdanden har prydt några av de största scenerna över hela landet. Även om hennes karriär var tvungen att ta en paus under pandemin, lyckades hon fortfarande hålla sig relevant genom att producera en otrolig 59 minuters show på Netflix kallad "Ring Polisen". År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”. Hon har figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”.

Johanna Nordström humorstil

Johanna Nordström har blivit en av de bästa komikerna i landet med sin humor som hon framför med en fantastisk timing och musikalitet. Hennes framträdande är vanligtvis kort, men hennes kroppsspråk och förmodade komiska vändning ger en extra överraskning till hennes shower. Hon uppträder regelbundet på några av Sveriges äldsta standupklubbar och scener, vilket gjort väldigt mycket till hennes akt. Hennes korta uppträdande ger ett överraskningsmoment varje gång hon intar scenen, vilket säkerställer att ingen föreställning någonsin är den andra lik. Det är detta som gör Johanna Nordström till en av Sveriges mest älskade ståuppkomiker och en av de bästa i landet också.


Johanna Nordström på Big Ben Stand up


Johanna kommer ofta ner och testar sina skämt på tillexempel Big Ben Stand Up


Information om Johanna Nordström


Hemsida: allthingslive.se/artist/johanna-nordstrom