Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Nour El Refai

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste komiker och blev 2017 utnämd till "Årets Kvinnliga Komiker". När Nour El Refai kommer till Big Ben Stand Up blir det vass standup med mycket .

Nour El Refai

Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Nour El Refai

Nour El Refai - En av Sveriges mest skarpa  komiker

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste komiker och blev 2017 utnämd till "Årets kvinnliga komiker”. Nour El Refai har medverkat i bland annat ”Ballar av stål”, som programledare i Melodifestivalen, som en av deltagarna i ”Parlamentet”.


2016 hade Nour premiär med den egna föreställningen ”En komisk depression”. Där tog hon besökaren genom sin uppväxt, utveckling och karriär, bröt ner och konkretiserade strukturella samhällsproblem på ett okonstlat, humoristiskt men samtidigt på ett allvarligt sätt. ”En komisk depression” hyllades i media, turnérade under tre säsonger inför utsålda hus, framfördes 85 gånger och sågs av 40 000 besökare.

Nour El Refais humorstil

Nour El Refais humorstil kännetecknas av hennes sammhälskritiska och träffsäkra punchlines, samtidigt som hon har en sårbar framtoning på scenen. Hon har en förmåga att skapa en skön stämning i lokalen och har en närmast magnetisk förmåga att få publiken känna igen sig. Här är några exempel på Nour El Refais humorstil:


  • Hon är känd för sin feministiska och samhällskritiska humor.
  • Hon använder sig av sin vardag och märkliga saker i sin i vår omgivning i sina skämt.
  • Hon vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.


Nour El Refai på Big Ben Stand up


När Nour El Rafai har varit på Big Ben Stand Up så testar hon ofta nya saker in för något nytt project hon har. Men har också gott igenom några av sina klasssiker; 


Detta och mycket mer har vi fått svar på genom åren tack vare Nour El Refai. De gånger Nour varit nere så har det blivit hejdlöst rolig standup med en av Sveriges mest feministiska komiker. Hon framträdanden på Big Ben Stand Up har varit minnesvärda och har bidragit till att cementera hennes ställning som en av Sveriges största komiker genom tiderna.


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Nour El Refai


Hemsida: www.nourelrefai.com