Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Sandra Ilar

Komiker-meny

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Sandra Ilar är den hetaste komikerna i Sverige just nu. Hon levererar en mörk humor på ett träffsäkert sätt! När Sandra Ilar kommer till Big Ben Stand Up blir det standup med nerv i och ingen sitter säkert.

Sandra Ilar

Sandra Ilar - En av Sveriges mest surrealistiska komiker

Det är många komiker som testar sitt material på BIG BEN STAND UP. Bland annat SANDRA ILAR som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism.


Ilar har främst arbetat som ståuppkomiker och som komiker i Sveriges Radio och tv. Hon var med och startade SVT:s satirprogram Svenska nyheter tillsammans med Michael Lindgren. Ilar var manusförfattare och medverkade med egna inslag i programmets tre första säsonger. Vid sidan av arbetet med humor driver Ilar podden Smultronstället med fokus på politik, samt den mer personliga podden Ila


Sandra Ilars humorstil

Bland annat SANDRA ILAR som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har en förmåga att få oss att se på vardagliga saker med en helt ny syn. Här är några exempel på sandra Ilars humorstil:


  • Hon är känd för sin hård och svart satir med inslag av absurdism.
  • Hon använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt.
  • Hon vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.


Sandra Ilar på Big Ben Stand up


När Sandra Ilar har varit på Big Ben Stand Up så testar hon ofta nya saker på sitt ofterhärmliga vis. Det har hon gjort i över 15 år


Sandra Ilar måste upplevas. Hon är hårdslående och absurdistisk med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder. Har balnd annat setts i Släng dig i Brunnen och Svenska nyheter på SVT. Hon har porträtterats i DN som nästa generations komiker. Du hör henne i den egna podcasten ILAR, samt som gäst i poddar som Alla mina kamrater och Till slut kommer någon att skratta.


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Sandra Ilar

Hemsida: www.sandrailar.com