Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Uppträda ny

Stand Up Comedy!

Anmälan för att köra

Stand Up Comedy!

 
 
 
 
 

Stand Up Comedy!

Registrera dig för att köra
Stand Up Comedy  

Nya StandUpBokaren

Big Ben
Stand Up

Oslipat, Nytt och Roligt

Den legendariska standup klubben BIG BEN STAND UP har under 18 år kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är en av Stockholms äldsta standupklubbar och är känd för att ha de bästa komikerna i Sverige på scenen. 


På Södermalm i Stockholm bjuder Big Ben på allt från komiker som gör sin debut till folkkära komiker som är kända i hela Sverige.


Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor och Al Pitcher är bara några av de komikerna som ofta stått på denna anrika scen. När stjärnorna inte är ute och turnérar , spelar in för film eller TV, då är det denna klubb de håller till på.

BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda baterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i resturangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och drinkar. På helgerna toppar vi kvällarna, med nattklubb och olika  DJ, till långt in på småtimmarna.

AND Every Thursday is INTERNATIONAL.

"Big Ben stand Up har länge varit en av Sveriges mest inflytelserika standupklubbar."

10 aug, 2022

"Hit går stora namn för att känna in nytt material. Hit går mindre komiker för att bygga upp ett rykte. Klubben, som har funnits i arton år, huserar i källaren till restaurangen med samma namn. Många komiker har någon gång börjat sin karriär på Big Ben Stand Up"
8 aug, 2022

"Jag bara fullkomligt älskar detta ställe. Det är alltid någon komiker varje gång som får en att skratta så man gråter.  Kan inte bli bättre!"

-Sofie Svan


"Detta var första gången jag var på Big Ben stand-up. Jag hade inga förväntningar. Det var det roligastae jag varit med om. Jag kommer definitivt tillbaka"

-Sandra


"Grym stand-up. Härlig personal."

-Stefan Hallgren