Hjältarna Bakom Skrattet på Scenen

Bakom varje framgångsrik standup-show gömmer sig en osynlig hjälte – konferencieren. Deras roll går långt bortom bara att introducera komikerna på scenen. De är dirigenterna av skratt, de som sätter tonen och värmer upp publiken för en oförglömlig kväll.

konferencieren är som den musikaliska dirigenten som sätter takten för en symfoniorkester. De är mästare på att läsa rummet, känna av stämningen och anpassa sig därefter. Med ett leende på läpparna och en twist av humor samlar de in publiken och skapar en atmosfär där skrattet blomstrar.

Deras mellansnack är som den kittlande förspänningen i en bra historia. De öppnar dörren till komikernas värld och skapar en bro mellan publik och artist. konferencierens förmåga att få oss att känna oss som en del av showen är en konstform i sig.

Men det är inte bara publikens interaktion som gör konferencieren så viktig. De är de osynliga hjältarna som får allt att flyta smidigt bakom kulisserna. De ser till att komikerna är redo att rocka scenen och att tekniken fungerar felfritt. De är stöttepelarna som håller hela showen tillsammans.

Så nästa gång du är på en standup-show och skrattar tills du gråter, kom ihåg att konferencieren är den som står i frontlinjen för att göra det möjligt. De är de som förvandlar en vanlig kväll till en oförglömlig, skrattfylld upplevelse.

Här kan du se vilka dessa hjältar är på Big Ben StandUp

Jessica Karlén

Varje Söndag

Jessica sysslade under sin uppväxt med improvisationsteater, revy och bygdespel. Hon flyttade till Stockholm som nittonåring, läste retorik på Stockholms universitet och började med stand-up. Jessica är just nu ute på en mycket uppskattad världs turné under namnet ”FunnySwedishGirl”. Passa på att uppleva Jessicas humor och charm varje sönadg innan hon länmar landet för de stora scenerna.

Cecilia Saberi (Udda Veckor) och Gustav Härdner (Jämna Veckor)

Gör dig redo att bländas av den dynamiska duon Cecilia Saberi och Gustav Härdner, två ståupp-kraftverk som är redo att lysa upp scenen!

Cecilia Saberi, vår drottning av udda veckor, ger en unik stil till komedivärlden. Med en bakgrund som är lika färgstark som hennes punchlines började Cecilias resa till stand-up på de mest oväntade platser. Cecilias komiska timing och skarpa kvickhet har finslipats till perfektion, från hennes tidiga dagar med skämt i skolans cafeteria till att komma i rampljuset på komediklubbar över hela staden.

Gustav Härdner är göteborgskomikern som gjort sig ett namn över hela sverige då han medverkat i Youtube fenomenet ”Vilken färg är du?” där han spelar den blåa karaktären. Men Gustav är allt annat än BLÅ när han står på senen. Då blir det KUL. Missa inte detta komiska fyrverkeri

Följ med när Cecilia eller Gustav intar scenen och levererar punchlines och skratt som får dig att rulla i gångarna. Du kommer inte bara att titta på en komedishow – du kommer att vara en del av en oförglömlig upplevelse som får dig att vilja ha mer. Missa inte din chans att bevittna Cecilia Saberis och Nick Whites komiska briljans, eftersom de inte bara berättar skämt – de väcker skratt till liv!

DrZero (ENG) (Udda Veckor) och Nick White (US) (Jämna Veckor)

Nick Withe and DrZero uppträder på engelska)

Dr. Zero is a stand-up comedian who isn’t afraid to push the boundaries. With his sharp wit and observational humor, he’ll have you laughing at the absurdities of life, from science and religion to technology and relationships. If you’re looking for a night of laughter and thought-provoking comedy, then Dr. Zero is the comedian for you. He’ll leave you laughing and thinking long after the show is over.

And then we have Nick White, our champion on even weeks, who adds an international twist to our lineup. Nick comes from across the pond and brings his American razor-sharp humor to every performance. With a knack for weaving hilarious stories in his native language, Nick’s stand-up set is like a breath of fresh air, guaranteed to leave you in stitches.

Milad Parsami

Every thursday is international

Milad Parchami has truly transformed the comedy scene since his arrival in Sweden. Bringing his quick-witted talent and improvisational skills to the Swedish comedy stage, he has stirred laughter and elevated the energy at local clubs such as Norra Brunn and The Laugh House.

Additionally, he hosts his own weekly show at The Bigben Standup Comedy Club for his International Night, where he continues to captivate audiences. Milad Parchami’s presence has undoubtedly left an indelible mark on the comedy landscape, infusing it with his unique style and infectious humor. His performances are not to be missed, as they promise an unforgettable experience filled with laughter and entertainment.

Tomas Bonderud

Varje Fredag (Övergripande)

Tomas Bonderud är en fantastisk komiker med ett stort hjärta som sprider glädje och skratt till alla han möter. Hans unika talang och skicklighet har inte gått obemärkt förbi, och han har tilldelats priser på Svenska Standupgalan för sitt enastående bidrag till komedibranschen. Genom sitt engagemang har han också hjälpt många komiker att utveckla sin humor och nå nya höjder.

Tomas är mer än bara en komiker – han är en sann entertainer som fångar publikens uppmärksamhet och skapar oförglömliga stunder på scenen. Han är känd som ”Sveriges Snällaste Komiker” och hans värme och generositet genomsyrar varje framträdande.

Missa inte chansen att uppleva Tomas Bonderud live. Med honom är en kväll fylld av skratt och glädje garanterad. Låt honom föra dig på en resa där skämten flödar och allt du behöver göra är att slappna av och njuta av den underbara komik han levererar.