Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Roliga Loggor

Roliga legendariska Loggor

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Till skillnad från mänga andra klubbar har denna legendariska standup klubben under 20 år,  som enda klubb i världen, kört varje vecka utan uppehåll. BigBenStandUp är även en av Stockholms älsta och roligaste standup klubbar. 


Varje dag bjuds publiken på några av landets hetaste och bästa komiker på resturang Big Ben på Folkungagatan 97  på söder i Stockholm

Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor och Al Pitcher är bara några av komikerna som uppträtt på BigBenStandUp.

BigBenStandUp är den perfekta förfesten från början till slut. Showen håller på i ungefär två timmar med en kort paus på 15 minuter. Efter showen fortsätter kvällen med fest på i resturang delen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och drinkar. 

"Jag bara fullkomligt älskar detta ställe. Det är alltid någon komiker varje gång som får en att skratta så man gråter.  Kan inte bli bättre!"

-Sofie Svan


"Detta var första gången jag var på Big Ben stand-up. Jag hade inga förväntningar. Det var det roligastae jag varit med om. Jag kommer definitivt tillbaka"

-Sandra

"Över förväntan!
God mat och dryck, trevlig service och fantastisk standup."

-Peter Gyllen

"Grym stand-up. Härlig personal."

-Stefan Hallgren