Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Globen

KÖP BILJETT!

RAW Comedy

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Big Ben
Stand Up

RAW Comedy club


Big Ben Standup grundades starxt före RAW comedy club och år 2004 av komikern och entreprenören Tomas Bonderud. Sedan dess huserar på restauranegn Big Ben på folkungagatan 97 och sedan 2021 även gjort en hel del gäst spel i resten av svaerige. Här uppträder Sveriges hetaste och roligaste komiker. Vi lovar dig alltid en väldigt underhållande kväll du sent ska glömma.


SHOWPAKET

I restaurangen har ni som gäster möjligheten att avnjuta en imponerande middag som serveras före showen. Efter middagen går ni enkelt en trappa ned till vår teater och bar där ni kan njuta av en magisk utsikt och köpa med er något från baren (drycker får tas med ner i källaren) och komma i perfekt stämning med olka DJ:s som skapar en helt unik feststämning och start på er kväll.

SHOWTIME

Klockan 20.00 börjar showen och är uppdelad i två akter á ca 45-50 minuter. Under pausen på ca 25 minuter så öppnar återigen baren för förfriskningar. Showen är ca två timmar inklusive paus.

"Jag bara fullkomligt älskar detta ställe. Det är alltid någon komiker varje gång som får en att skratta så man gråter.  Kan inte bli bättre!"

-Sofie Svan


"Detta var första gången jag var på Big Ben stand-up. Jag hade inga förväntningar. Det var det roligastae jag varit med om. Jag kommer definitivt tillbaka"

-Sandra

"Över förväntan!
God mat och dryck, trevlig service och fantastisk standup."

-Peter Gyllen

"Grym stand-up. Härlig personal."

-Stefan Hallgren