Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Oslipat

Oslipat

Den denna legendariska standup klubben BigBenStandUp har under 17 år,  som enda klubb i världen, kört varje vecka utan uppehåll. BigBenStandUp är även en av Stockholms älsta och roligaste standup klubbar. 
Varje dag bjuds publiken på några av landets hetaste och bästa komiker på resturang Big Ben på Folkungagatan 97  på söder i Stockholm
Klockan 19.00 slår vi upp dörrarna och straxt där efter kommer de första matgästerna. Självklart är restaurangen öppen även för dem som bara vill ta ett glas i baren i väntan på showen. Under själva föreställningen har vi ingen bordsservering, då det skulle störa. Därför äter man innan showen. Baren är däremot öppen under hela kvällen. Showen är uppdelad i två akter med en paus emellan och under denna paus går det bra att beställa vid borden.

Det är bara en sittning och därför kan alla matgäster behålla sina bord under hela kvällen. Showen börjar 20.00 och brukar vara slut någon gång mellan 21.30 och 22.00.

BigBenStandUp är den perfekta förfesten från början till slut. Showen håller på i ungefär två timmar med en kort paus på 15 minuter. Efter showen fortsätter kvällen med fest på i resturang delen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och drinkar. 

"Jag bara fullkomligt älskar detta ställe. Det är alltid någon komiker varje gång som får en att skratta så man gråter.  Kan inte bli bättre!"

-Sofie Svan


"Detta var första gången jag var på Big Ben stand-up. Jag hade inga förväntningar. Det var det roligastae jag varit med om. Jag kommer definitivt tillbaka"

-Sandra

"Över förväntan!
God mat och dryck, trevlig service och fantastisk standup."

-Peter Gyllen

"Grym stand-up. Härlig personal."

-Stefan Hallgren

Sveriges bästa  Stand Up
KÖP BILJETT

Norra Brunn

Big Ben StandUp sveriges bästa standup