Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Skrattfabriken

Det finns många
StandUpKlubbar

KÖP BILJETT!
Sktattfabriken

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Big Ben
Stand Up

Oslipat, Nytt och Roligt
Skrattfabriken

Den legendariska standup klubben BIG BEN STAND UP har under 18 år kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är en av Stockholms äldsta standupklubbar och är känd för att ha de bästa komikerna i Sverige på scenen. 


På Södermalm i Stockholm bjuder Big Ben på allt från komiker som gör sin debut till folkkära komiker som är kända i hela Sverige.


Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor och Al Pitcher är bara några av de komikerna som ofta stått på denna anrika scen. När stjärnorna inte är ute och turnérar , spelar in för film eller TV, då är det denna klubb de håller till på.

BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda baterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i resturangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och drinkar. På helgerna toppar vi kvällarna, med nattklubb och olika  DJ, till långt in på småtimmarna.

Every Thursday is INTERNATIONAL.

"Jag bara fullkomligt älskar detta ställe. Det är alltid någon komiker varje gång som får en att skratta så man gråter.  Kan inte bli bättre!"

-Sofie Svan


"Detta var första gången jag var på Big Ben stand-up. Jag hade inga förväntningar. Det var det roligastae jag varit med om. Jag kommer definitivt tillbaka"

-Sandra

"Över förväntan!
God mat och dryck, trevlig service och fantastisk standup."

-Peter Gyllen

"Grym stand-up. Härlig personal."

-Stefan Hallgren