Big Ben Pub med Söders bästa StandUp

Välkommen till Söders Bästa pub där ni kan njuta av Á la carte, London Fine Dining, dagens lunch, pub snacks, och vårt utbredda sortiment av whiskey, drinkar, öl och vin. Varje dag har vi spännande underhållning med sveriges bästa komiker och DJs, då den legendarisksa standup klubben BigBenStandup intar resturangens scen.

BigBenStandup har under 19 år, som enda klubb i världen, kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är även en av Stockholms älsta och roligaste standup klubbar.

Varje Torsdag byter klubben språk och det blir INTERNATIONAL StandUp.

Kom till Big Ben och njut av bra mat, musik och StandUp i en trevlig och bemötande miljö.

❤️ Let’s Stay Safe Together ❤️

Oslipat, Nytt och Roligt VARJE DAG

“Vi hade bokat bord på *annan restaurang* men när vi kom dit hade de bokat av oss. Men personalen på Big Ben fixade ett bord till 13 personer utan problem. God mat och bra service och trevlig personal och vi alla blev mätta och belåtna och ett stort tack till er att ni fixade våran familjemiddag.”

– 673katarinah – Trip Advisor

“An experience at the heart of the Stockholm, that give you all the magic that you can imagine. Eat, drink and dance into the early hours to the beats from Stockholm’s best DJ’s and entertainers.”

– Irish.com

“Jag har varit på Big Ben några gånger när de har stand up. Jag kan verkligen rekommendera att göra det, kvaliteten kan variera men generellt är det riktigt riktigt bra stand up. Massa skratt är iaf garanterat! Senast åt jag deras risotto som var grym, uppriktigt förvånad över hur bra den var. Så det kommer bli fler besök!”

– BoelBoel85 – Trip Advisor

Boka bord på The Big Ben

Det går INTE att boka bord vid StandUpen! Utan det är först tillkvarn som gäller när det är StandUp. Då finns det bord och sittplatser så man kan äta och dricka när man ser standupen, MEN då rekomenderar vi att komma vid insläpp 19.00

Frågor om bordsbokningen
Tel. 08 641 40 44

Här nedan bokar ni bord om ni vill äta INNAN showen uppe i restaurangen. (EJ källaren där showen är).

Visa menyn här.