Big Ben StandUp sveriges bästa standup
emma knyckare

Komiker-meny

Melody Farshin

Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Melody Farshin är ett humor-geni som fungerar i alla sammanhang. Han har en smart, utlämnande och provocerander humor på ett träffsäkert sätt! När Melody Farshin kommer till Big Ben Stand Up blir det standup med utgångspunkt från det personliga samtidigt som det är allmänt och ingen sitter säkert.

Melody Farshin - En av Sveriges roligaste, vassaste och mest provocerande komiker just nu

Det är många komiker som testar sitt material på BIG BEN STAND UP. Bland annat har Melody Farshin som är grundaren till BIG BEN STAND UP en svensk komiker vars humor kännetecknas av lättillgänglig rolig och med inslag av absurdism.


Melody Farshin är eldsjälen inom svensk standup som har hjälpt 1000-tals personer att ta sig från att vara roligast på fika rasten till att förverkliga sinna drömmar.  Melody Farshin ska upplevas live. Han lägger inte ut så mycket men låt er inte luras av det. Han har mer än 2000 gig på sin repetoare.

Melodys stil är unik. Ofta sylvass, provocerande och alltid väldigt rolig. Melody Farshin driver med sig själv, sitt utseende och bilden folk har av Stockholmare. Melody Farshin humorstil

Bland annat Melody Farshin som är en svensk komiker vars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har en förmåga att få oss att se på vardagliga saker med en helt ny syn. Här är några exempel på Melody Farshin humorstil:


  • Han är känd för sin hård och svart satir med inslag av absurdism.
  • Han använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt.
  • Han vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.


Melody Farshin på Big Ben Stand up


När Melody Farshin har varit på Big Ben Stand Up så testar han ofta nya saker på sitt ofterhärmliga vis. Det har han gjort sedan BIG BEN STAND UP starta för 20 år sedan.*

Melody Farshin måste upplevas. Han är hårdslående och absurdistisk med filosofiska utsvävningar och surrealistiska bilder. Har balnd annat setts i Släng dig i Brunnen och Svenska nyheter på SVT. Han har porträtterats i DN som nästa generations komiker. 


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Melody Farshin

Hemsida: www.melodyfarshin.se